Monday 23 January 2012

Sådan Care til din Ringe


Ringe er nogle af de mest populære smykkedesigns i verden. Selv mænd og kvinder, der ikke normalt bære smykker vil normalt sport et bryllup eller en forlovelsesring. I virkeligheden, i modsætning til mange andre smykker tilbehør mest ringe tendens til at have særlig betydning for deres wearers. Det er netop derfor det er så vigtigt at passe dem ordentligt.

Desværre, ringe tendens til at komme under kraftig slitage. Vi er konstant ved hjælp af vores hænder i en række forskellige måder og vores ringe snart få belagt med en bred vifte af snavs herunder sved, snavs, hånd cremer eller lotion, vaskemiddel etc. Over tid, dette forårsager brik til at miste sin oprindelige glans og glans. Heldigvis er det let at passe dine smykker derhjemme, så de forbliver i topform.

Omsorg for guldringe

Omsorg for guldringe er særlig let. Hver anden måned eller deromkring, suge dit guld ring i en skål med lunkent vand blandet med en lille mængde af mild vaskemiddel, såsom en meget fortyndet opvask mix. Lad ringene forbliver i vandet i et par minutter før dræne vandet og forsigtigt tørre stykker med en blød klud eller papirserviet.

I modsætning til den gængse visdom, er det yderst betænkeligt at bruge meget varmt vand, samt alle andre rengøringsmidler materiale såsom tandpasta

Omsorg for en diamantring

At tage sig af en diamantring er meget lig omsorg for guld ringe. Men diamant smykker tendens til at være en meget mere delikat når der sammenlignes med massivt guld stykker. Det er især nemt for hægter holde stenen til at arbejde løs, hvis ringen er udsat for hård brug.

Rens din diamant smykker ved hjælp af en mild sæbeopløsning og lunkent vand. Derudover skal du bruge en ekstremt blød børste til forsigtigt at gnide stenens overflade for at fjerne vanskelige pletter, og også at rengøre i lunde af designet eller mellem hægter af diamant. Følg det op ved omrystning ringen i vand. Hvis snavset er meget hård, kan du bruge en sprøjte til at sprøjte vand på det tilstoppede område, således at snavs er let forrykke sig.

Endelig har dine smykker professionelt rengøres hver par år eller før en særlig lejlighed for maksimal effekt. Dine smykker er både en investering samt ting af skønhed. Ordentlig pleje sikrer, at de fortsætter med at være begge dele.

No comments:

Post a Comment